Alarm in Hoogeveen

Een inbraak levert vaak angst en een gevoel van onveiligheid op. Koopt u een alarm dichtbij Hoogeveen, dan kunt u zich een stuk veiliger voelen. Al onze alarmen zijn van het kwaliteitsmerk DSC. Een van de grootste beveiligingsmerken in de VS. Daarnaast voldoen de systemen ook aan de officiële eisen voor alarmsystemen en de eisen van verzekeraars. Storingen komen bij dit alarm niet voor. En gaat uw alarm in Hoogeveen af? Dan is er een rechtstreekse verbinding met de meldkamer. Werkt uw alarm onverhoopt toch niet zoals het hoort? Voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit alarmsystemen.

Gebruiksvriendelijke beveiliging met moderne smartfuncties

Deskundige installatie door erkende vakmensen

Scherpe prijzen zonder extra kosten achteraf

Beveilig uw bedrijfspand en woonhuis tegen inbraak

Wilt u een alarm in de buurt van Hoogeveen aanschaffen? Goede keus! In Nederland worden namelijk per dag zo’n 250 inbraken gepleegd. Dit levert veel materiële, maar ook emotionele schade op. Een inbraak helemaal voorkomen blijft lastig, maar u kunt wel preventieve maatregelen nemen. Laat uw woning of bedrijf goed beveiligen en geef inbrekers geen kans.

Met een alarmsysteem van Glowing Solutions is uw huis of bedrijf uitstekend beveiligd tegen inbraak!

Beveiligingsbedrijf

“Goede inbraakbeveiliging geeft rust en continuïteit”

De zekerheid van een erkend alarmsysteem

Gratis advies over alarmsystemen

We maken een afspraak op uw locatie

Uw wensen en situatie brengen we in kaart

U hoort direct wat het beste alarmsysteem is voor uw bedrijfspand of woonhuis

Offerte op maat

Klik op de button voor uw offerte-aanvraag

Heeft u nog geen persoonlijk advies van ons ontvangen, dan maken we hiervoor een afspraak op uw locatie

U ontvangt binnen 2 dagen uw offerte

Dit zeggen klanten over ons

“Glowing Solutions is een persoonlijk, vriendelijk en professioneel bedrijf. Ze zijn keurig aan huis geweest voor de best passende oplossing. Wat mij zeer aansprak was dat onze keus zonder enige verplichting was. De installatie is binnen twee weken geregeld. Alles bij elkaar zijn we zijn dik tevreden.”
Peter en Astrid
“We zijn zakelijk en privé klant bij Glowing Solutions BV. Uitermate beleefd en professioneel personeel. Ze nemen de tijd om alles netjes en schoon te installeren en te onderhouden. Ze geven duidelijk antwoord op alle vragen en leveren volgens afspraak. De monteurs werken netjes. waardevolle service.”
Koen & Willemijn
“We hebben camera’s van Glowing Solutions BV. Die werken erg makkelijk door de app. Als digibeet kan ik zelf de beelden terugkijken en opslaan. Door deze ervaring hebben we ook de zakelijke VoIP telefonie bij hen ondergebracht. Het werkt heel eenvoudig, zonder storing en is bovendien voordelig.”
Keukenmontagebedrijf

Alarm Hoogeveen: goede preventieve oplossing

Wilt u zich nog veiliger voelen rondom de hoofdplaats van Drenthe? Glowing Solutions is gespecialiseerd in preventieve oplossingen. Hierom vindt u bij ons ook andere oplossingen zoals camerasystemen, toegangsschermen, ICT beveiliging en rookmelders. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele alarmsystemen mogen plaatsen, waaronder een alarm in Hoogeveen, Zwolle, Meppel en omstreken. Ook voor de uitbreiding of verhuizing van uw alarm in Hoogeveen bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw veiligheid en de kwaliteit van onze systemen te waarborgen, bieden wij diverse onderhoudscontracten aan. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Want veiligheid moet voor iedereen toegankelijk zijn!

Alarmsysteem in de regio Hoogeveen aanschaffen

Wilt u een goedkoop alarm nabij Hoogeveen kopen? Maar niet inleveren op kwaliteit? Kies dan voor een alarmsysteem van Glowing Solutions. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bel naar 085 – 401 64 04 of stuur een e-mail naar info@glowing-solutions.nl. Langskomen op afspraak is ook mogelijk. U vindt ons aan de Industrieweg 5a in Meppel.

Wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor een alarm, in de buurt van Hoogeveen.

Gratis tips voor het beveiligen van uw bedrijfspand en woonhuis

U kunt zelf veel doen aan de veiligheid van uw bezittingen. We hebben daarin een aantal handige tips voor u op een rij gezet.

50%

U bent er bijna!

Waar kan ik de beveiligingstips naartoe sturen?

Uw data is 100% veilig en versleuteld.
Bekijk privacy en cookie policy.

50%

Vergeet uw gratis beveiligingstips niet!

U kunt ze direct downloaden

Uw data is 100% veilig en versleuteld.
Bekijk privacy en cookie policy.