Alarm in Noord-Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van alarmsystemen in Noord Nederland. Ons aanbod bestaat dan ook uit diverse alarmen van het kwaliteitsmerken DSC, ATS, Alphavision, Risco, Ajax. Het zijn de van de grootste beveiligingsmerken in de wereld. Bovendien voldoen deze systemen aan de officiële eisen voor alarmsystemen en verzekeraars. Steeds meer mensen weten ons te vinden. Best logisch, want dankzij onze sterke focus op kwaliteit en service bieden wij voor iedereen een betrouwbaar alarm in Noord Nederland. De intelligente technologie waarmee onze alarmsystemen zijn uitgerust verzekeren u van optimale veiligheid.

Gebruiksvriendelijke beveiliging met moderne smartfuncties

Deskundige installatie door erkende vakmensen

Scherpe prijzen zonder extra kosten achteraf

Laat u niet verrassen door inbraak

Met een alarm in Noord-Nederland gaat u zorgeloos van huis of werk. Of het nu gaat om camerabeveiliging, brandmelders of alarmsystemen, wij beveiligen op eenvoudige wijze uw hele woning of bedrijfspand. Het zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn dat u zich hier veilig voelt, maar dat is het vandaag de dag niet. Wees daarom inbrekers te slim af en geef brand geen kans met een alarm in Noord Nederland!

Beveiligingsbedrijf

“Goede inbraakbeveiliging geeft rust en continuïteit”

Vertrouw op het alarmsysteem een erkend beveiligingsbedrijf

Gratis advies over alarmsystemen

We maken een afspraak op uw locatie

Uw wensen en situatie brengen we in kaart

U hoort direct wat het beste alarmsysteem is voor uw bedrijfspand of woonhuis

Offerte op maat

Klik op de button voor uw offerte-aanvraag

Heeft u nog geen persoonlijk advies van ons ontvangen, dan maken we hiervoor een afspraak op uw locatie

U ontvangt binnen 2 dagen uw offerte

Dit zeggen klanten over ons

“Glowing Solutions is een persoonlijk, vriendelijk en professioneel bedrijf. Ze zijn keurig aan huis geweest voor de best passende oplossing. Wat mij zeer aansprak was dat onze keus zonder enige verplichting was. De installatie is binnen twee weken geregeld. Alles bij elkaar zijn we zijn dik tevreden.”
Peter en Astrid
“We zijn zakelijk en privé klant bij Glowing Solutions BV. Uitermate beleefd en professioneel personeel. Ze nemen de tijd om alles netjes en schoon te installeren en te onderhouden. Ze geven duidelijk antwoord op alle vragen en leveren volgens afspraak. De monteurs werken netjes. waardevolle service.”
Koen & Willemijn
“We hebben camera’s van Glowing Solutions BV. Die werken erg makkelijk door de app. Als digibeet kan ik zelf de beelden terugkijken en opslaan. Door deze ervaring hebben we ook de zakelijke VoIP telefonie bij hen ondergebracht. Het werkt heel eenvoudig, zonder storing en is bovendien voordelig.”
Keukenmontagebedrijf

Meer dan het verkopen van alarmsystemen

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de verkoop van alarmsystemen. Gaat u alarm in Noord Nederland af? Geen paniek! Er wordt direct verbinding gemaakt met de meldkamer, waar centralisten dag en nacht klaar zitten om het alarm direct op te volgen. Ook voor calamiteiten zijn wij het hele jaar door, 24 uur per dag, bereikbaar. En wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor ICT beveiliging? Van computervirussen tot hacken, wij bieden veiligheid en zekerheid voor zowel bedrijven als particulieren. Dus ook voor u!

Advies op maat voor een alarm in Noord-Nederland

Welk alarm u in Noord Nederland nodig heeft, is afhankelijk van het doel en de te bewaken oppervlakte. Daarnaast speelt bij brandmelders ook de hoogte van het plafond een belangrijke rol. Hieruit blijkt wel dat het ene alarm absoluut de andere niet is. Laat u daarom goed adviseren. Onze medewerkers weten precies hoe alle elementen van een beveiligingsoplossing optimaal ingezet kunnen worden.

Neem voor een advies op maat gerust contact met ons op. Wij bieden met een alarm in Noord Nederland extra zekerheid.

Gratis tips voor het beveiligen van uw bedrijfspand en woonhuis

U kunt zelf veel doen aan de veiligheid van uw bezittingen. We hebben daarin een aantal handige tips voor u op een rij gezet.

50%

U bent er bijna!

Waar kan ik de beveiligingstips naartoe sturen?

Uw data is 100% veilig en versleuteld.
Bekijk privacy en cookie policy.

50%

Vergeet uw gratis beveiligingstips niet!

U kunt ze direct downloaden

Uw data is 100% veilig en versleuteld.
Bekijk privacy en cookie policy.