Klanten vertellen over ons

“We zijn zakelijk en privé klant bij Glowing Solutions BV. Uitermate beleefd en professioneel personeel. Ze nemen de tijd om alles netjes en schoon te installeren en te onderhouden. Ze geven duidelijk antwoord op alle vragen en leveren volgens afspraak. De monteurs werken netjes. waardevolle service.”
Koen en Willemijn
“Beveiligen draait om vertrouwen hebben in het beveiligingsbedrijf. Dat hebben we zeker in Glowing Solutions BV beveiligingstechniek. Nadat er bij onze buren was ingebroken hebben contact opgenomen met Glowing Solutions BV. De afspraak was snel gemaakt. Hun adviseur was netjes op tijd. Ook de montage was snel en perfect geregeld. Complimenten voor de monteur en een bezoekje achteraf om te horen of alles naar tevredenheid is verlopen. Top mensen, ga zo door. Door jullie voelen we ons echt veilig!”
Daan en Jeanette
“Glowing Solutions is een persoonlijk, vriendelijk en professioneel bedrijf. Ze zijn keurig aan huis geweest voor de best passende oplossing. Wat mij zeer aansprak was dat onze keus zonder enige verplichting was. De installatie is binnen twee weken geregeld. Alles bij elkaar zijn we zijn dik tevreden.”
Peter en Astrid
“We hebben camera’s van Glowing Solutions BV. Die werken heel makkelijk door de app. Als digibeet kan ik zelf de beelden terugkijken en opslaan. Door deze ervaring hebben we ook de zakelijke VoIP telefonie bij hen ondergebracht. Ook VoIP werkt heel eenvoudig, zonder storing en het is bovendien voordelig.”
Keukenmontagebedrijf